T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BİNGÖL / YEDİSU - Yedisu Halk Eğitimi Merkezi

Yedisu Halk Eğitimi Merkezi

Telefon
0(426) 371 70 31
Belgegeçer
0426 371 70 10
WEB
https://yedisuhem.meb.k12.tr
Adres
MERKEZ MAH. ATATÜRK SK. NO: 7 YEDİSU / BİNGÖL
Vizyon
Halk Eğitim Merkezimizin Vizyonu : Hedefimiz çevremizde övgü ile bahsedilen,çağın önünde giden bir kurum olmak,sürekli iyileştirme ve geliştirme ekseninde,toplumun elit kesimini oluşturacak,yeniliklerin öncüsü nesiller yetiştirmek. Milli Eğitimin genel amaçları doğrultusunda;adaletin,barışın,hoşgörünün,karşılıklı saygı ve sevginin hakim olduğu sorumlulukların ve özgürlüklerin dengesinin kurulduğu bir ortamda ,Toplam Kaliteyi bütün oluşumlarla gerçekleştirmektir..
Misyon
Halk Eğitim Merkezimizin Misyonu : Yedisu Halk Eğitimi Merkezi olarak öncü uygulamalarıyla, Türkiye´de ilkleri gerçekleştirmek. Çağı yakalamış ve mükemmelliğe erişmiş, dünyada örnek bir yaygın eğitim kurumu olmak..
Başarılar
Kütüphane Kitap Sayısı :30
Öğretim Şekli :Yaygın Eğitim
Saatler
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
Karayolu
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Yedisu Bingöl´ün Kuzey ilçelerinden biridir.İlçemizinin yüzölçümü 426 km2´dir. İl yüzölçümüne oranı yüzde 5.24´tür. İlçe merkezinin deniz seviyesinden yüksekliği 1500 metredir. İl merkezinden uzaklığı 130 km´dir. İlçe dağlık ve sarp bir arazi yapısına sahiptir. Doğusunda Çavuşlu Dağı, güneyinde Şeytan Dağı (2.906 m.) batısında Bağır Dağı, kuzeyinde Koşan Dağları (3.078 m.) bulunmaktadır..
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kurumumuz ilçe merkezinde olup il merkezine 130 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır