BİNGÖL / YEDİSU - Yedisu Halk Eğitimi Merkezi

Haz

Mezunlara yönelik YKS kursumuz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında da açılacaktır.

Haz

İlçe Tarım Müdürü ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Çilek Kapama Tarlası tesisini gezerek halka yönelik meyve ve sebze yetiştiriciliği kursunun açılacağını belirtti.

Haz

Yıllık çalışma takvimi hazırlama ve Kalite Takip Sistemi planlama.

May

Yedisu Halk Eğitmi Merkezi personelimiz ALİ ZERAY tarafından afişler ilçenin belirli alanlarına asıldı.

May

Yönetici ve eğitimcileri bilgilendirme toplantısı.

Halk Oyunları , Milli Bayram

May

Fiziki durumu uygun olan kurumlarda kurs faaliyetimiz.

May

Halk Eğitimi Merkezinin, 7'den 77'ye her kesimden vatandaşlarımızın her türlü eğitim ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına kurumun, fiziki kapasitesinin arttırılması gerektiği aşikardır. Bu manada diğer kurumların ve okulların kendi fiziki araç gereçleri ile  demirbaşlarını Halk Eğitimi Merkezine sunması  gerekir. Bu manada İlçe MEM'e bağlı okullar ile Yedisu Kaymakamlığı eğitim araçları ve temrinlik malzemelerini Halk Eğitimi Merkezinin kullanımına sundular.

May

Her yıl Haziran Ayının ilk Haftasında büyük bür coşku ile kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası, by yıl da Valilik Meydanında kutlanacak. Yedisu İlçesinde Hayat Boyu Öğrenme Haftasına bu yıl ilgi ve katılımın daha da arttırılmasına yönelik bir ilgi ve farkındalık oluşturulacaktır.

May

İlçe hayat boyu şube müdürüyle yapılan toplantıda bayanlara yönelik Açık öğretim kayıtlarının artırılması, okuma oranının ve kurslara katılımın artırılmasına yönelik kararlar alındı. Kadınların kurslara katılımlarını arttırmak amacıyla kurs tanıtımlarına ağırlık verilmesi gerektiği vurgulandı.